«Emmy» ceremonijā triumfē spiegu trilleris «Homeland» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Emmy» balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien labākās televīzijas drāmas godalgu saņēmis spiegu trilleris «Homeland», cīņā par prestižo apbalvojumu uzveicot retro kulta seriālu «Mad Men», kas šo godalgu bija saņēmis iepriekšējos četrus gadus pēc kārtas.

Labākās komēdijas godalga jau trešo gadu pēc kārtas tikusi seriālam «Modern Family».

Vēlēšanu kampaņas filma «Game Change» par republikāņu viceprezidenta amata kandidātes Sāras Peilinas dalību neveiksmei lemtajā 2008.gada vēlēšanu kampaņā ASV televīzijas ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā saņēma godalgu kategorijā «Labākais miniseriāls vai filma».

Seriāls «Homeland» ir stāsts par Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) aģenti, kas veic izmeklēšanu saistībā ar kādu ASV jūras kājnieku, kurš bija pazudis Irākā un tiek turēts aizdomās par terorakta gatavošanu. Seriāls demonstrēts tikai vienu sezonu, tomēr izpelnījies cildinošas recenzijas un deviņas nominācijas maksas telekanālam «Showtime».

«Homeland» ieguvis arī godalgas par labāko drāmas scenāriju, kā arī apbalvojumus labākajam drāmas aktierim un aktrisei, kurus saņēma Demians Luiss un Klēra Deinsa.

«Mad Men», kas bija nominēts «Emmy» balvām 17 kategorijās, šogad neieguva nevienu apbalvojumu.

Komēdijseriāls «Modern Family» var lepoties labākā komēdijas scenārija godalgu, kā arī apbalvojumiem labākajiem otrā plāna aktieriem Ērikam Stounstrītam un Džūlijai Bouvenai.

Par labāko komēdiju aktieri tika atzīts seriāla «Two And A Half Men» tēlotājs Džons Kraiers, savukārt labākās komēdiju aktrises godu izpelnījusies komiķe Džūlija Luisa-Dreifusa par lomu telekanāla HBO seriālā «Veep».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu