«Studentu Paradīzes» sešu gadu jubileju apmeklē 11 tūkstoši jauniešu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. septembrī, sadarbībā ar «Swedbank» jauniešu programmu OPEN, Arēnā Rīga notika Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki «Studentu Paradīze 2012». Svinēt pasākuma 6 gadu jubileju bija ieradušies 11 000 topošie un esošie. 

«Forši, ka Latvijā ir šāds profesionāli noorganizēts pasākums priekš jauniešiem! Tas, kas mums patīk šajā pasākumā, ka tas izceļas ar vienu no vistrakākajām un enerģiskākajām publikām uz visas Latvijas pasākumu fona. Mums ir ļoti liels prieks uzstāties priekš tik atvērtiem cilvēkiem, kādi apmeklē Studentu Paradīzi,» iespaidos dalās pasākuma galvenais viesis, Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne GACHO, kura uzstāšanās, kā atzīst pasākuma apmeklētāji, bija īsts «sprādziens».

«Seši gadi Studentu Paradīzei – tas ir nopietns rādītājs, kas liecina par pasākuma ilgnoturību un tradīcijas veidošanos Latvijas un nu jau arī Igaunijas studentu vidū, jo šajā gadā pasākuma organizēšanā iesaistījās arī Tartu Universitātes un Tallinas Tehniskās universitātes studenti. Mēs noteikti neapstāsimies un turpināsim iesākto, lai vēl iespaidīgāk aizvadītu visus nākamos pasākumus un sagaidītu Studentu Paradīzes desmito jubileju! Jau šobrīd ir zināms, ka Studentu Paradīze 2013 notiks 2013. gada septembra beigās.» komentē projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

Studentu Paradīzē 2012 ikviens students varēja atrast savai gaumei atbilstošu muzikālo stilu, skatuvi un mākslinieku, jo pasākuma organizatori bija sarūpējuši 6 skatuves, apvienojot vairāk kā 70 māksliniekus no Latvijas un ārvalstīm. Pasākumu vadīja un publiku iesildīja atraktīvais vakara vadītājs Māris Grigalis tandēmā ar DJ Mareku Lāci, kā arī īpašu sveicienu atklāšanas laikā studentiem sūtīja Māris Štrombergs. Uzstājās tādi mākslinieki kā Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne GACHO, humoristiskākā Latvijas grupa Labvēlīgais Tips, Latvijas roka leģenda Dzelzs Vilks, Musiqq, 4 vēji, Transleiteris, DJ Quest (EST), DJ WIDENSKI (EST), ANDRE CRASH, MC Alex G (ITA), DJ MVP (EST), DJ Deros un citi. Apmeklētājiem tika dota iespēja veidot arī pašiem savu OKartes Jūtūbes ballīti kopā ar DJ Tomu Grēviņu un DJ Egonu Reiteru. Jau tradicionāli, svētkos varēja ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās. Īpaši ekstrēmus un aizraujošus svētkus padarīja Red Bull Kart Fight Showcase, kuru atklāja GACHO, Transleiteris un Labvēlīgais Tips, un sacentās 24 labākie Extreme party braucēji, noskaidrojot ātrākos braucējus.

Īpašu paldies sakām Pulse effect, Rīgas Gospelkorim, alpīnistiem no biedrības «Koordināta» un Beātes Auziņas vadītajai deju grupai par pasākuma atklāšanas šovu.

Studentu Paradīze ir lielākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā

11 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Pasākuma organizēšanā iesaistījušies studenti no 25 Latvijas un Igaunijas augstākās izglītības mācību iestādēm. Studentu Paradīze jau sesto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu