Notiks radio vadāmo modeļu sacansības «Kangarnieki Rc offroad» trasē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dalībniekiem patika, tamdēļ «JuSTRc.Lv» komanda turpina iesāktās tradīcijas un 30.09.2012 organizē «JuST for fun & skill» otrā kausa izcīņu radio vadāmiem modeļiem «Kangarnieki Rc offroad» trasē.

Šis netradicionālais sacensību seriāls tiek organizēts, lai «Rcoffroad» cienītāji varētu labi atpūsties un galvenais uzlabot savu braukšanas kvalitāti. Šī sacensību seriāla mērķis ir palīdzēt dalībniekiem uzlabot braukšanas tehniku un apgūt auto regulējumus.

Braucēji tiks sadalīti divās modeļu klasēs «1/5 Open» un «1/8 Open». Sacensību dienā tiks aizvadīti desmit braucieni, katrs septiņas minūtes garš no kuriem ieskaitē tiks vērtēti trīs labākie braucieni.

Brauciena starts tiks dots no vietas, bet pēc sekojoša principa: Lēnākie braucēji startēs no pirmajām pozīcijām. Pirmajā braucienā tiks ņemti vērā LAK kopvērtējuma rezultāti, bet atlikušajos skatīsies dienas kopvērtējumu.

Lietus gadījumā JuST for fun & skill Cup tiks atcelts, bet precīza informācija par gala lēmumu (notiek/nenotiek) tiks paziņota sestdien 29.09.2012 Pl. 17.00

Aptuvenais dienas plāns:

Reģistrācija atvērta no 8:00 - 9:30

Dalībnieku sapulce 9:30

Braucieni sāksies 10:00

Apbalvošana pēc 18:00

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu