Rīgas Improvizācijas teātris un Ufo piedāvā improvizācijas šovu «BB Vakariņas» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Improvizācijas teātris piedāvā improvizācijas šovu «BB Vakariņas». Kaspars Upaciers, viens no rīta programmas «BB Brokastis» līderiem, pēc skatītāju lielā izsalkuma, vēlreiz gatavos jautras vakariņas. Lai tās izdotos gardas, ir jāimprovizē. Uz maltīti nepiespiestā gaisotnē aicinātas vairākas visai ekscentriskas personības, kuras noskaisdrosies tieši 27. septembra vakarā.

«BB Vakariņas» pieskarsies visām tēmām, kuras ir saistītas ar Jums un mūsu mīļo Latviju. Kultūra, politika, latviešu mūzikas tops, reģionālās ziņas, sporta aktualitātes, erudīcijas raiodījums un daudz citu aktualitāšu uz «Splendid Palace» Jaunās zāles skatuves 27. septembrī plkst. 20:00.Muzikālus pārsteigumus sola Mārtiņš Zilberts.

Improvizācijas teātris ir skatuves žanrs, kurā netiek izmantots iepriekš sarakstīts materiāls jo visas darbības un dialogi rodas reālajā laikā un vietā.

  • RIT Improvizē: Īpašais viesis, Raimonds Ruzenieks, Viesturs Vizulis, Edgars Neilands, Elīna Geida, Valdis Sils, Mārcis Viļums u.c.
  • Gaismas: Jānis Rozenvalds
  • Vakaru vada: Kaspars Upaciers

Sātīgi smiekli un diētiskas asaras – kā jau kārtīgās vakariņās.

Kā smejies, darbosies arī bārs.

Biļetes - Biļešu servisa tirdzniecības vietās

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu