«Bon Jovi»: Žēl, ka «Green Day» ar mums tik slikti pavadīja laiku (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Rokgrupas «Bon Jovi» ģitārists Ričijs Sambora atbildējis uz pankgrupas «Green Day» solista Billija Džo Ārmstronga izteikumiem, ka 80.gadu rokzvaignes esot «sliktākā grupa», ar kuru tie jebkad uzstājušies uz vienas skatuves.

«Es nezinu, kāpēc tā. Patiesībā es pat neatceros, ka viņi kādreiz būtu mūs iesildījuši,» Sambora teica intervijā mūzikas žurnālam «Rolling Stone». «Vai nu es tajā laikā biju nespējīgs, vai arī es to vienkārši neatceros. Man ļoti žēl, ka viņi tik slikti pavadīja laiku.»

Pagājušajā nedēļā 40 gadus vecais Ārmstrongs pārtrauca koncertu Lasvegasā, sākot rupji lamāties un ar basģitāristu Maiku Dērntu sasitot druskās savus mūzikas instrumentus. Divas dienas vēlāk grupa paziņoja, ka Ārmstrongs iestāsies rehabilitācijas klīnikā, lai ārstētos no narkotiku atkarības.

Pirmdien «Green Day» laida klajā gaidāmās albumu triloģijas pirmo ierakstu «Uno!». Atlikušās daļas iznāks novembrī un nākamā gada janvārī.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu