«Tumsa» un Jūlija Čičerina uz vienas skatuves (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 19. Oktobrī Rīgā koncerthallē «Godvil», Brīvības gatve 214 B, ar savām neparastajām dziesmām un juteklisko izpildījumu Latvijas publiku priecēs viena no Krievijas visinteresantākajām roka mūzikās pārstāvēm Jūlija Čičerina. 

Latviešu publikai bija iespēja viņu iepazīt 2010. gadā, kad parādījās ansambļa «Tumsa» un Jūlijas Čičerinas kopdarbs dziesmā «Maximum»(»Максимум ты»).

Dziesmas mūzikas autors ir ansambļa «Tumsa», tagad jau diemžēl aizsaulē esošais dalībnieks Mārtiņš Freimanis, bet teksta autore ir tieši pati Jūlija. Viņu kopdarbs tika daudz skandēts Krievijas, Latvijas un Ukrainas radiostacijās, bet līdz šim ne Jūlijas grupa, ne ansamblis »Tumsa» to nav izpildījuši savos koncertos dzīvajā. «Tumsa» un Jūlija vienmēr gaidījuši iespēju to izdarīt kopā, tagad tas mirklis ir pienācis.

Ansamblis «Tumsa» būs īpašie viesi Jūlijas Čičerinas Rīgas koncertā un dziesma piedzīvos savu pirmatskaņojumu dzīvajā. Visi ansambļa «Tumsa» un Jūlijas Čičerinas mūzikas cienītāji ir laipni aicināti izbaudīt šo mirkli 19. oktobrī, koncerthallē «Godvil», Brīvības gatve 214 B, ieeja no plkst. 20.00.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu