Šlesers par «airBaltic» šefu: Kā tādu cilvēku var pieņemt par vadītāju? (154)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Bijušais satiksmes ministrs un ekspolitiķis Ainārs Šlesers uzskata, ka par visām aviokompānijas «airBaltic» neveiksmēm atbildība jāuzņemas premjerministram Valdim Dombrovskim (V). Arī par pašreizējo kompānijas vadītāju Martinu Gausu Šlesers neko labu nesaka.

Intervijā izdevumam «Bilance» bijušais politiķis norāda, ka viņam sāpot sirds par to, kas patlaban notiek ar aviokompāniju. Šlesers norāda, ka atbildība par kompāniju jāuzņemas premjeram un visiem satiksmes ministriem, kas strādājuši pēc viņa.

«[..] Tā bijusi pilnīgi bezzobaina politika, kas novedusi pie tagadējā stāvokļa. Ja ministri ir gļēvi, ja valdība, kā strauss iebāž galvu smiltīs, kādu attīstību tad var gaidīt?! Un tagad brīnās, ka iegulda vienus 100 miljonus, bet vajadzēs vēl… Pēdējos trīsarpus gados ir totāla izgāšanās, pilnīgs krahs.»

Šlesers skaidro, ka «airBaltic» attīstījās ar 30-40% pieaugumu katru gadu, no niecīgas kompānijas ar 400 000 pasažieru gadā sasniedza trīs miljonus, tagad ir kā karsts kartupelis, ar ko nezina, ko īsti darīt.

«[..] Un par kompānijas vadītāju ielikts cilvēks, kurš vienu kompāniju jau nolaidis līdz bankrotam… Ungārijas «Malev». Kā tādu cilvēku par pieņemt par vadītāju?» – tā Šlesers.

Komentāri (154)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu