Pirmā «Volvo FH» sērijas kravas automašīna par rekordlielu cenu tika pārdota vietnē «eBay» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmās jaunās «Volvo FH» sērijas kravas automašīnas labdarības izsole vietnē «eBay» izdevusies patiesi veiksmīga. Uzvarošā piedāvātā summa 150 000 Euro bija necerēti liela un tā ievērojami pārsniedza tirgus cenu. Visi ieņēmumi tiks ziedoti programmai «Star for Life».

Uzvarošo summu piedāvāja Žans Pjērs Dukurno (Jean-Pierre Ducournau), Francijas uzņēmuma «Ducournau Transports» dibinātājs. Uzņēmumam pieder vairāk nekā 300 «Volvo» kravas automašīnu. Viņš tagad ir lepnais īpašnieks pirmajai «Volvo FH» - izteikti unikālai, īpašas komplektācijas kravas automašīnai ar ekskluzīvo pirmā numura emblēmu.

«Man ir liels prieks, ka uzvarējām šajā izsolē. Jau septiņdesmito gadu vidū biju pirmais «Volvo F12» kravas automašīnas īpašnieks Francijas dienvidos. Es arī atbalstu dažādas labdarības izsoles jau desmitiem gadu,» saka Dukurno.

Izsoles lapa tika skatīta 165 000 reižu. Desmit dienu ilgajā izsolē kopumā piedalījās 35 dalībnieki no Eiropas un piedāvāja vairāk par 95 dažādām summām par jauno «Volvo FH». Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka uzvarošā summa būs augsta, jo tirgus cena tika pārsniegta jau pirmājā dienā.

«Mēs esam ļoti lepni, ka tik daudz cilvēku bija gatavi maksāt ievērojamas naudas summas par pirmo «Volvo FH». Tas daudz ko izsaka ne tikai par šīs kravas automašīnas vērtību no kolekcionāru skatpunkta, bet par tās pievilcību kopumā,» atklāja «Volvo Trucks» prezidents Klāss Nilsons.

Visi izsoles ieņēmumi tiks ziedoti programmai «Star for Life» - tā ir unikāla izglītojoša programma ar mērķi apturēt HIV izplatību jauniešu vidū Dienvidāfrikā. «Star for Life» vēlas iedvesmot jauniešus noticēt saviem sapņiem un nākotnei un palīdzēt viņiem veidot dzīvi bez AIDS. «Volvo Trucks» finansē šo programmu 16 skolās Durbanas un Johannesburgas apkaimē.

«Kaut arī «Star for Life» tika uzsākta tikai 2005. gadā, pētījumi norāda, ka programmai ir lieliski panākumi. Jaunu HIV diagnožu, kā arī pusaudžu grūtniecības gadījumu skaits jauniešu vidū ir ievērojami samazinājies,» komentē Nilsons.

2013. gada pavasarī izsoles uzvarētājs tiks uzaicināts ierasties Dienvidāfrikā, lai īpašā ceremonijā personīgi pasniegtu ziedojumu izvēlētajai skolai.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu