Parīzes autoizstādē debitē «Mazda6 Wagon» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajā Parīzes autoizstādē, kas notiek no 27.septembra līdz 14.oktobrim, «Mazda Motor Corporation» pirmo reizi izrāda «Mazda6» jaunās paaudzes universāļa versiju, kas Japānā pazīstama kā «Atenza». Savukārt, «Mazda6» sedans iepriekš pirmizrādi piedzīvoja Maskavas autošovā.

Vienlaikus Francijas galvaspilsētā tiek atzīmēta arī jaunā 2,2 litru «SKYACTIV-D» tīrā dīzeļdzinēja pirmizrāde, jo abu virsbūvju «Mazda6» automobiļi autoražotāja stendā aprīkoti tieši ar šo dzinēju. «SKYACTIV-D» dīzeļdzinējs būs pieejams divās jaudas versijās - «Standard Power» un «High Power». Jaunā «Mazda6», kuras tirdzniecība Latvijā sāksies 2013.gada sākumā, būs pieejama arī ar 2.0 un 2.5 litru tiešās iesmidzināšanas «SKYACTIV-G» benzīna dzinējiem.

Jaunā «Mazda6» kļuvusi par markas flagmani, kura konstrukcijā apvienota «Mazda» inženieru lielā meistarība un pieredze, lai kādu autobūves jomu tā skartu. Līdztekus «SKYACTIV» tehnoloģijai, ko «Mazda» braucēji iepazina jau ar SUV klases «Mazda CX-5» modeli, «Mazda6» realizēta arī jaunā KODO dizaina principi. Jaunajā modelī izmantotas arī unikālas un līdz šim neredzētas tehnoloģijas, piemēram, bremžu enerģijas rekuperācijas sistēma i-ELOOP.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu