Jānis Skutelis un Karaliskais Improvizācijas teātris atgriežas Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Smiekli vējā ņemas spēkā! Karaliskais Improvizācijas teātris (KIT) ar prieku paziņo - tiek kravāti čemodāni un koferi rudens viesizrādei Kurzemes skaistulē Liepajā! Un tas nebūs nekāds kamambers vai brī, tas ir paredzēts tieši 23. novembrī!

Izrāde notiks Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē un sāksies pulksten 19.00. Kopā ar KIT aicinām piebiedroties īsās formas izrāžu cikla «Humors nobāl» 5. sezonai!

Īss skaidrojums – improvizācijas teātris ir žanrs, kur valda skatītājs un kur smiešanās ir labais tonis un humors zelta vērtē. Respektīvi, improvizācijas teātrī skatītāju klātbūtne un noskaņojums vislielākajā mērā arī nosaka izrādes saturu, virzību un noskaņojumu. Izrāde sastāv no īsiem un dažādiem pēc hronometrāžas skečiem, turklāt viens no otra tie ir atšķirīgi pēc uzbūves. Visas izrādes garumā skatītāji burtiski piedalās izrādes scenārija veidošanā un reizēm arī paši kāpj uz skatuves, lai ķertos humoram ‘pie ragiem’.

Kā teikuši seni Liepājas jokdari – met joku vējā, kad nāks atpakaļ, tad būs vēl jautrāk!

Plašāka informācija: «karaliskais.com», kā arī citas jautras un noderīgas lietas Tviterī un Feisbukā.

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu