Uguns un ūdens jaunajā Elizabetes Zagorskas video «Vēl ciešāk» (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elizabetes Zagorskas izpildītajai dziesmai «Vēl ciešāk» (autori J. Strazds un K.Anitens), kas kopš pirmatskaņojuma vasaras sākumā ieguvusi ievērojamu klausītāju atzinību, tagad izveidots mūzikas video.

Klips uzņemts dabiskā vidē, baudot Latvijas skaisto jūru, mežu un pļavas kā arī, izmantojot uguns mākslinieka Alekseja Geiko («Alesh Walker») veidotos uguns šova elementus, un visas emocijas, kas izskan dziesmā refleksē dabas un uguns skatos, radot tiešu klātbūtnes efektu. Meistarīgo video skatu autors ir operators Rolans Veikša, savukārt klipa koncepts un režija pašas Elizabetes Zagorskas pārziņā.

«Filmējot materiālu, neiztikām arī bez kurioziem», stāsta Elizabete. «Liela daļa no materiāla, īpaši uguns šova elementi, tika filmēti naktī. Bija nepieciešams atrast klusu pludmali bez cilvēkiem, bet izrādījās, ka vasaras naktīs arī tālu no apdzīvotām vietām, tas ir gandrīz neiespējami. Kad nu beidzot aiz Skultes bijām atraduši labu vietu un viss bija sagatavots filmēšanai, uzklīda kārtējā kompānija. Lai viņus dabūtu prom, sacījām, ka mums šonakt ir pirmā kāzu nakts, ko gribam pavadīt jūras krastā ar uguns rituāliem. Abi ar Alekseju bijām tērpušies baltos garos kreklos un tas izskatījās pārliecinoši.»

Jau iepriekš ziņots, ka šo piektdien, 5. oktobrī VECGULBENES MUIŽĀ izskanēs Elizabetes Zagorskas koncertprogramma «Mēness pavadā», kopā ar izcilajiem mūziķiem Ēriku Upenieku (bass un akustiskā ģitāra), Dzintaru Vīksnu (perkusijas) un Edgaru Jassu (taustiņi). Programmas režisors un īpašais viesis Rolands Zagorskis.

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu