Britus satriec meitenītes nolaupīšana; aizturēts ģimenes draugs (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas iedzīvotāji satriekti par piecus gadus vecās meitenītes Eiprilas Džounsa nolaupīšanu. Ziņas par pazudušo meitenīti pēdējās dienas pāršalc britu medijus.

Tiek ziņots, ka meitenīte pēdējo reizi redzēta pirmdien, kad ap plkst.19 vakarā iekāpa «Land Rover» automašīnā.

Trešdien likumsargi nākuši klajā ar paziņojumu, oficiāli nosaucot, ka aizdomās par meitenītes nolaupīšanu tiek turēts 46 gadus vecais bijušais karavīrs Marks Bridžers, kuru Džounsu ģimene labi pazīst.

Policija otrdienas pēcpusdienā aizturēja Bridžersu un šobrīd viņu nopratina, mēģinot noskaidrot, kas ar meitenīti noticis. Likumsargi arīdzan izplatījuši automašīnas fotogrāfiju, un domā, ka tā pieder aizdomās turētajam.

Tikmēr tiek ziņots, ka Eiprila liktenīgajā pirmdienas vakarā ar citiem bērniem spēlējusies mājas pagalmā. Meitenīte bijusi Bridžersa divu meitu - deviņus gadus vecās Sofijas un 13 gadus vecās Konoras, draudzene.

Tiek ziņots, ka Bridžers bija šķīries no meiteņu mātes, taču bieži iegriezās apciemot meitas un arī Džonsu ģimeni.

Divas dienas pirms pazušanas Bridžers Eiprilai ļāvis apsēsties pie viņa automašīnas stūres, tāpēc pirmdien nebija pirmā reize, kad meitenīte redzēta viņa automašīnā.

Satriektie meitenītes vecāki otrdien preses konferencē teikuši: «Vakar mūsu dzīves tika satricinātas, kad mūsu skaistā, mazā Eiprila, kura bija spēlējusies ar draugiem, tika mums atņemta.»

«Mēs esam izpostīti un mūsu dzīve ir apstājusies. Lūdzu, lūdzu, ja mūsu meitiņa ir pie jums, ļaujiet viņai atgriezties mājās,» sacīja vecāki.

Trešdien meitenītes māte Korāla Džounsa ar asarām acīs preses konferencē izmisīgi lūgusi sabiedrību palīdzēt atrast mazo Eiprilu.

«Mēs izmisīgi gaidām jebkuru ziņu. Lūdzu, lūdzu, palīdziet viņu atrast.»

Arī izmeklētāji ar lielu lūgumu vērsās pie sabiedrības: «Ja jums ir vismazākā informācija, tā var būt ļoti nozīmīga izmeklēšanā. Mēs šobrīd liekam kopā ainu - kur braukusi automašīna no plkst.17 pirmdien līdz plkst.15.30 otrdien, kad tika arestēts Marks Bridžers.»

Meitenītes meklēšanā iesaistīti policisti, kinologi, glābšanas grupas un brīvprātīgie, taču meklēšana nav devusi rezultātu.

Pirmdien, kad meitenīte pazuda, izskanēja ziņas, ka viņa varētu būt pazinusi nolaupītāju, jo neviens neziņoja, ka meitenīte cīnītos pretī vīrietim automašīnā.

Otrdien saistībā ar Eiprilas pazušanu tika piesaukts Bridžersa vārds.

Otrdien satriektajiem meitenītes vecākiem savu atbalstu piedāvāja 2007.gadā Portugālē pazudušās britu meitenītes Medelēnas Makenas vecāki Keita un Gerijs.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu