Satraucošā meitenītes pazušana Lielbritānijā: atklājas, ka viņai nepieciešama ārstēšana (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijā pazudušajai piecus gadus vecajai meitenītei Eiprilai Džounsai, kuras nolaupīšana satriekusi britus, nepieciešama regulāra ārstēšana, atklāts trešdienas vakarā.

Viņas vectēvs un vecmamma atklāja, ka meitenītei ir bērnu cerebrālā trieka vieglā formā.

Informācija par meitenītes veselības stāvokli atklāta trešdien, pēc tam, kad izmeklētāji, kuri meklē meiteni, nenonāca pie progresa.

Tiek ziņots, ka pašlaik izmeklētāji pratina Marku Bridžeru, kurš oficiāli nosaukts kā aizdomās turētais meitenītes nolaupīšanas lietā.

Eiprilas vecmamma sacījusi: «Gaidīšana nogalina mūs. Mēs nezinām, ko darīt. Runāju ar Korālu [Eiprilas māte], viņai ir grūti runāt, tas ir šausmīgi. Mēs lūdzam, lai viņa nokļūtu mājās sveika un vesela, bet stundas iet. Grūti iedomāties.»

Vecmamma atklāja, ka meitenītei ir bērnu cerebrālā trieka vieglā formā. «Viņa labi ar to sadzīvo. Viņai ir tikai dažas problēmas, un, kā var redzēt fotogrāfijās, viņai ir problēmas ar rokām. Taču viņa ir normāla piecus gadus veca meitene.»

Jau ziņots, ka Lielbritānijas iedzīvotāji satriekti par piecus gadus vecās meitenītes Eiprilas Džounsa nolaupīšanu. Ziņas par pazudušo meitenīti pēdējās dienas pāršalc britu medijus.

Tiek ziņots, ka meitenīte pēdējo reizi redzēta pirmdien, kad ap plkst.19 vakarā iekāpa «Land Rover» automašīnā.

Trešdien likumsargi nākuši klajā ar paziņojumu, oficiāli nosaucot, ka aizdomās par meitenītes nolaupīšanu tiek turēts 46 gadus vecais bijušais karavīrs Marks Bridžers, kuru Džounsu ģimene labi pazīst.

Policija otrdienas pēcpusdienā aizturēja Bridžersu un šobrīd viņu nopratina, mēģinot noskaidrot, kas ar meitenīti noticis. Likumsargi arīdzan izplatījuši automašīnas fotogrāfiju, un domā, ka tā pieder aizdomās turētajam.

Tikmēr tiek ziņots, ka Eiprila liktenīgajā pirmdienas vakarā ar citiem bērniem spēlējusies mājas pagalmā. Meitenīte bijusi Bridžersa divu meitu - deviņus gadus vecās Sofijas un 13 gadus vecās Konoras, draudzene.

Tiek ziņots, ka Bridžers bija šķīries no meiteņu mātes, taču bieži iegriezās apciemot meitas un arī Džonsu ģimeni.

Divas dienas pirms pazušanas Bridžers Eiprilai ļāvis apsēsties pie viņa automašīnas stūres, tāpēc pirmdien nebija pirmā reize, kad meitenīte redzēta viņa automašīnā.

Otrdien satriektajiem meitenītes vecākiem savu atbalstu piedāvāja 2007.gadā Portugālē pazudušās britu meitenītes Medelēnas Makenas vecāki Keita un Gerijs.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu