Kidmena atsaka režisoram teikt rupjību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Filmējoties kinolentē «Paperboy» Nikola Kidmena pārkāpa daudziem saviem principiem un aizspriedumiem, tomēr pildīt vienu režisora prasību viņa atteicās...

Kā vēsta «usmagazine.com», Kidmena kategoriski atteikusies kadrā izteikt vārdu «nigger», kas ir afroamerikāņus aizvainojošs apzīmējums.

«Es vienkārši jutu, ka tas neatbilst manai varonei. Turklāt mans dēls (Konors Krūzs) ir afroamerikānis, tāpēc man tas nešķita pareizi. Kā aktrise es cenšos izpildīt režisora redzējumu. Man gan ir savs viedoklis, tomēr es cenšos neapturēt viņu domu lidojumu. Es tiešām cenšos netraucēt un nenovirzīt viņus no sava ceļa,» tā Kidmena komentējusi viedokļu atšķirības ar režisoru Lī Danielu.

Režisors Daniels atklāj, ka gribējis, lai Nikola izsaka «n» vārdu, tomēr jutis rasu jautājuma saspīlējumu. Kad režisors uzzinājis, ka Kidmena to nedarīs, viņš to pateicis producentam. Producents uz to atbildējis: «Lī. Pirmajā dienā viņai ir neķītras ainas uz veļasmašīnas, otrajā dienā viņai jāapčurā Zaks Efrons, bet trešajā viņai ir telepātisks sekss... Domāju, tu vari viņai šo piedot...» Aktrisei nepatīkamais vārds no scenārija tika izņemts.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu