Nikola Šercingere bijusi gandrīz vienīgā «Pussycat Dolls» dziedātāja (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Agrākā meiteņu grupas «Pussycat Dolls» dziedātāja Nikola Šercingere apgalvo, ka iedziedājusi «95 procentus no grupas debijas albuma».

Šercingere, kura pameta «Pussycat Dolls» 2010.gadā, svētdien pastāstīja mūzikas kanālam «VH1», ka parējās grupas dalībnieces neesot piedalījušās 2005.gada ieraksta veidošanā.

«Es iedziedāju aptuveni 95 procentus albuma,» viņa teica. «Es ceru, ka tas, ko tagad teikšu, nesagādās man nepatikšanas, taču es nekad neaizmirsīšu, kā pabeidzu albuma «PCD» ierakstu. Es un galvenais producents Rons Fērs ievedām parējās meitenes studijā un atskaņojām to viņām.»

«Tā bija pirmā reize, kad viņas izdzirdēja ierakstītās dziesmas. Vai saprotat, ko es saku? Mēs atskaņojām albumu pašām «Pussycat Dolls». Tā bija pirmā reize, kad viņas to dzirdēja,» viņa uzsvēra.

Taču bijusī «Pussycat Dolls» dziedātāja Kaja Džounsa noraida Šercingeres izteikumus. «Nikola vienmēr vēlējās atrasties prožektoru gaismā un bija gatava darīt gandrīz jebko, lai tur nokļūtu,» viņa sacīja. «Viņa nedaudz pārspīlē, nosaucot pārējās «Pussycat Dolls» dalībnieces vien par manekenēm. Visas meitenes grupā bija talantīgas.»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu