Andris Bulis jau iejuties Daugavpilī un spēlē «Melos» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Meli» - kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā. Tieši ar šādu nosaukumu un vēstījumu Daugavpils teātrī režisora Oļega Šapošnikova vadībā tiek iestudēta dziļi psiholoģiska izrāde pēc Hermaņa Paukša lugas «Striptīzs» motīviem.

Vienu no galvenajām lomām izrādē spēlēs Latvijā pazīstamais aktieris Andris Bulis, kurš jau veiksmīgi ir iejuties Daugavpilī, atveidojot vienu no galvenajām lomām citā teātra jauniestudējumā «Vosorys saulgrīžu burvesteibys».

«Meli» - Kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā. Dziļi psiholoģiska izrāde par laulātu pāri, kura attiecības sāk šķobīties pēc sievas nekaunīgas erotiskas provokācijas, pavedinot vīra labāko draugu. Tas ir stāsts par mīlas trīsstūri, kurā neviens no personāžiem patiesībā nezina, kuru mīl, ar kuru vēlas dzīvot kopā un kāpēc. Atbilžu meklējumos galvenie varoņi neiztiek bez psiholoģiskām manipulācijām vienam ar otru, kuru rezultātā līdz galam nespēj būt atklāti ne pret sevi, ne otru. Tie kļūst par intelektuāliem meklētājiem un analizētājiem, daudz spriežot par to, kas ar viņiem notiek, projicējot savu pieredzi uz sabiedriskiem un politiskiem procesiem, arī gultā pēc vētraina seksa.

Iestudējuma pirmizrāde 3. novembrī plkst. 17:00, savukārt 10. novembrī plkst. 19:00 Daugavpils teātris ar izrādi viesosies Nacionālajā teātrī.

Skatītājiem ar pārāk konservatīviem uzskatiem izrāde nav ieteicama!

  • Režisors – Oļegs Šapošņikovs
  • Lomās: Andris Bulis, Karina Lučiņina, Māris Korsiets

Biļetes nopērkamas Daugavpils teātra kasē (tālr.: 654 26520) un «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā «bilesuparadize.lv».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu