Uma Tūrmane pievienojas Fon Trīra «Nimfomānei» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise Uma Tūrmane pievienojusies dāņu režisora Larsa Fon Trīra topošās filmas, «Nimfomāne» («Nymphomaniac») aktieru sastāvam, informē filmas producenti. 

«Nimfomāne» pašlaik tiek uzņemta Vācijas pilsētā Ķelnē, un tas būs seksuāli atklāts stāsts par sievietes dzīvi no jaunības līdz 50 gadu vecumam. Seksa ainu dēļ izplatīšanai tiks piedāvātas divas versijas – viena ar vecuma cenzu, kas neļauj filmu skatīties personām līdz 18 gadu vecumam, bet otrai versijai tiek plānots «maigāks» vecuma ierobežojums.

Uma Tūrmane, kura popularitāti ieguvusi pēc Kventina Tarantino kulta filmām «Lubene», «Nogalināt Bilu», komēdijas «Mans mīļākais mīļākais», fantastikas filmas «Gataka», šogad uz ekrāniem iznākušās drāmas «Bel Ami» un citiem darbiem, pievienosies spožajam «Nimfomānes» aktieru ansamblim un spēlēs, lai arī nelielu, tomēr nozīmīgu lomu. Galveno lomu Fon Trīra jaunajā lentē atveido Šarlote Geinsbūra, kura ar režisoru sadarbojusies vairākās filmās («Antikrists», «Melanholija»). Uz ekrāniem redzēsim arī tādus aktierus kā Stellans Skarskārds, Šaija Labafs, Konija Nīlsena un citi.

«Nimfomāne» uz ekrāniem iznāks 2013.gadā, un Latvijā to izplatīs SIA «Acme Film».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu