Policija izšķir strīdu starp Lindsiju Loenu un viņas māti (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Policijai nācies iejaukties aktrises Lindijas Loenas un viņas mātes strīdā netālu no ģimenes mājokļa Ņujorkā.

Agrā trešdienas rītā Longailendas policija saņēma sūdzību par skaļu strīdu starp Loenu un viņas māti Dinu ģimenes mājokļa tuvumā, taču galu galā neviena no viņām netika aizturēta, informēja policijas pārstāve.

Slavenību jaunumu portāls «RadarOnline» vēsta, ka strīda laikā Loena piezvanījusi tēvam Maiklam. «Lindsija pagājušonakt bija histērijā. Viņa raudāja un bija ļoti uztraukusies,» stāstīja tēvs. «Viņa teica, ka māte viņu sagraujot un ka viņa pašlaik nodarot viņai to pašu, ko kādreiz man.»

Portāls TMZ publicēja Loenas un viņas tēva telefonsarunas ierakstu, kurā aktrise apsūdz māti kokaīna lietošanā. Saskaņā ar Loenas teikto strīds esot sācies tāpēc, ka viņa palūgusi mātei atdot 40 000 dolāru (22 000 latu), ko aizdeva, lai nenāktos zaudēt ģimenes māju.

«Viņa pret mani izturējās ļoti slikti. Es viņai pašlaik esmu tikpat kā mirusi,» viņa sūdzējās tēvam. «Viņa šobrīd ir īsts velns.»

Pagājušajā mēnesī 26 gadus vecā aktrise Ņujorkas viesnīcā saplūcās ar vīrieti, kuram saskaņā ar ārvalstu medijos publicēto informāciju viņa esot pieprasījusi izdzēst ar telefonu neatļauti uzņemtas viņas fotogrāfijas.

Pēdējo gadu laikā Loena vairākkārt nonākusi konfliktā ar likumu, kā arī ārstējusies rehabilitācijas klīnikā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu