«Muse» koncertu Rīgā iesildīs grandžroka meiteņu duets no ASV (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokgrupas «Muse» koncertu, kas 13. decembrī norisināsies «Arēnā Rīga», iesildīs amerikāņu rokgrupa «Deap Vally». «Deap Vally» ir grandž roka meiteņu duets no Vankūveras, ASV, kas savas muzikālās gaitas sāka vien pirms gada.  

Lielbritānijas laikraksts «The Guardian» atzīmē, ka «Deap Vally» daiļradē jūtamas ietekmes no «White Stripes», «Black Keys», «The Pack A.D.» un Dženisas Džoplinas. Grupas pirmais singls «Gonna Make My Own Money» tika izdots šovasar, bet debjas albums gaidāms 2013. gadā. «Gonna Make My Own Money» video skatāms šeit:

«Muse» Rīgā ieradīsies sava jaunākā albuma «2nd Law» popularizēšanas turnejas ietvaros. Kopš albuma iznākšanas 2. oktobrī, pārdoti jau vairāk nekā 100 000 albuma kopiju un tas uzreiz ieņēma 1. vietu Apvienotās Karalistes albumu topā. ASV «Muse» jaunais albums ierindojās «Billboard 200» albumu topa 2. vietā.

«Muse» tiek pamatoti dēvēta par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē. «Muse» uzstāšanos raksturo iespaidīgs skaņu un gaismas uzvedums, bet labākās «dzīvās» grupas statusu apliecina iespaidīgs industrijas balvu saraksts, tostarp «MTV», «Q Awards», «NME Awards», «Brit Awards», «American Music Award» un «Kerrang! Awards» apbalvojumi.

11. novembrī grupa uzstāsies MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā. «Muse» arī nominēti balvai divās kategorijās - «Labākā dzīvā uzstāšanās» un «Labākā rokgrupa».

Biļetes uz «Muse» koncertu Rīgā iespējams iegādāties «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs, kā arī «ticketpro.lv» un «bilesuserviss.lv». Pārdošanā vēl pieejamas stāvbiļetes un tās maksā Ls 25. Sēdvietu cenas ir Ls 25, Ls 35 un Ls 45.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu