Jauns bērnu apģērbu zīmols «Beekid» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oktobra sākumā jau piekto reizi notika modes festivāls Riga Fashion Mood, kurā sevi pieteica jauns bērnu apģērbu zīmols Beekid. «Beekid» ir Latvijā ražots 100% dabīgs, īpaši ērts, mīksts bērnu apģērbs, kas nodrošina absolūtu kustības brīvību!

Šī zīmola veidotās kolekcijas padara krāsainu ģimenisku kopā būšanu – tās nenosprauž robežas.

Beekid dizainere, Renāte Zandersone, par radītās kolekcijas pamatideju: «Doma par īpaši ērtu, bērnu augšanai, dažādiem vecumiem ģimenes ietvaros pielāgojamu, kvalitatīvu, bērnu ikdienas apģērbu tika pārdomāta zināmu laiku. Manuprāt, ir skaisti veidot vienotu apģērbu kolekciju ar līdzīgiem elementiem un krāsu savienojumiem, kuru ikdienā var lietot gan katrs ģimenes loceklis atsevišķi, gan arī visi kopā, mazā māsa var aizņemties jaciņu no lielās, uzlocīt piedurknes un izskatīties apburoši, mamma ar tēti un brāli var pieskaņot savas kapuču jakas mazā brālīša rāpulītim. Esmu pārliecinājusies, ka šī saskaņa padara ģimenes brīvdienas un kopīgi pavadīto laiku par svētkiem un liek pasmaidīt arī tad, ja aiz loga līst lietus un diena ir nomākusies un pelēka. Tomēr galvenais bija radīt tādu apģērbu, kas nesaveļas, neizstaipās, ikdienas lietošanā nezaudē savu krāsu un formu».

Apģērba materiāls, piegriezums, krāsas, aplikācijas tiek izmantots kā pieaugušo ģimenes locekļu brīvā laika apģērbu kolekcijā, tā arī mazuļu, bērnu un pusaudžu apģērbu līnijās.

Lai arī zīmols ir pavisam jauns – tirgū tas parādījās pagājušā gada novembrī, tas tomēr ir spējis sevi pierādīt un nodrošināt pieprasījumu Japānas, Somijas un Vācijas tirgos.

«Mūsu mērķis un lielākais sapnis ir iekarot Latvijas ģimeņu sirdis un kļūt par neatņemamu mūsu bērnu ikdienas sastāvdaļu. Karstākā vēlme ir parādīt, ka tieši Latvijas ražojums ir kvalitatīvs, ērts, stilīgs un cenu ziņā konkurētspējīgs. Ar mums tuvāk varēs iepazīties decembrī TC «Riga Plaza» notiekošajā Ziemassvētku tirdziņā» bilst Beekid dizainere Renāte Zandersone.

www.beekid.de

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu