«Autobuss debesīs» izsludina koncerta viesmāksliniekus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Autobuss debesīs», gatavojoties savai 15 gadu jubilejai, 20. oktobrī koncertzālē Palladium sniegs vērienīgu koncertu. Kā īpaši viesi pasākumā piedalīsies arī muzikālais projekts «Nepieradinātais Folka orķestris», kā arī pazīstamie folkmūzikas pārstāvji Kristīne Kārkla-Puriņa un Edgars Kārklis no tautiskā projekta «Raxtu Raxti». 

Kā iepriekš ziņots, «Autobuss debesīs» 20. oktobrī piedāvās klausītājiem savu labāko dziesmu izlasi, kā arī jaunus, līdz šim neatskaņotus skaņdarbus.

  • Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs un «bilesuserviss.lv». Biļešu cena Ls 15.

Mūzikas projekts «Nepieradinātais Folka orķestris» savos koncertos izmanto reti sastopamu instrumentu dažādību, ieskaitot čellu, flautu, saksofonu, vijoli, ukuleli, lietuskoku, sanzu un citus instrumentus. Orķestris izpilda gan labi zināmas, gan gandrīz nezināmas pasaules mūzikas, klasikas un pat animācijas filmu mūzikas tēmas netradicionālā un pilnīgi jaunā izpildījumā.

Savukārt, Kristīne Kārkla-Puriņa un Edgars Kārklis no unikālā mūzikas projekta «Raxtu Raxti» papildinās Autobuss debesīs koncerta skanējumu, izpildot Imanta Kalniņa dziesmas tautas mūzikai pietuvinātā skanējumā, izmantojot ne vien tradicionālos, bet arī tautas mūzikas instrumentus - kokles, dūdas un citus.

Kā iepriekš ziņots, kopš grupas dibināšanas 1998.gadā, «Autobuss debesīs» ir izdevuši septiņus mūzikas albumus. Mākslinieki ir koncertējuši teju visā Latvijā, muzicējuši vairākās Eiropas valstīs un ASV, piedalījušies daudzos liela mēroga pasākumos, kā arī iestudējuši vairākas apjomīgas koncertprogrammas. Grupā muzicē Marts Kristiāns Kalniņš, Kārlis Auzāns, Emīls Zilberts, Armands Treilihs un Andris Dzenis.

«Autobuss debesīs» uzstāsies koncertzālē Palladium 20.oktobrī. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs un «bilesuserviss.lv». Biļešu cena Ls 15.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu