«HP» papildina «LaserJet» printeru klāstu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«HP» radījis jaunus «LaserJet» printerus, kas piemēroti maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU). Tajos iebūvētie dokumentu pārvaldības rīki optimizē uzņēmējdarbības procesus, taupot laiku un izmaksas.

Jaunais «HP LaserJet Pro 200 color M251» ir piemērots krāsu dokumentu drukai ar lielu drukas ātrumu. Tādas iespējas kā skārienekrāns un tiešais USB ports nodrošina ērtu piekļuvi drukas uzdevumiem un to pārvaldību tieši uz printera. «HP Auto Wireless» funkcionalitāte vienkāršo bezvadu savienojumus ar printeri.

Savukārt «HP LaserJet Pro 200 color MFP M276» nodrošinās, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcijas, kas optimizēs ar papīra dokumentiem saistītus uzdevumus, sniedzot tiem piekļuvi no ierīces krāsu skārienekrāna vai tiešā USB porta. Ieskenētos dokumentus var saglabāt tīklā vai pievienot e-pastam, pateicoties ātrai un drošai pieejai mākonim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu