Fani sašutuši par «The Rolling Stones» koncertu biļešu augstajām cenām (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu rokgrupas «The Rolling Stones» fani sašutuši par atkalapvienošanās koncertu biļešu augstajām cenām. «The Rolling Stones» pirmdien paziņoja, ka novembra beigās koncertēs «O2» arēnā Londonā, bet decembrī uzstāsies «Prudential Center» Ņūarkā, Ņūdžersijā.

Tomēr simtiem fanu internetā sūdzējušies par biļešu augstajām cenām. Sēdvietas cena koncertos Londonā ir 500 eiro (350 lati), savukārt ASV koncertos stāvvieta maksā 1690 eiro (1188 latus). Tālākpārdošanas vietnēs biļete piedāvāta pat par 13 000 mārciņu (11 300 latiem).

Lētākās biļetes par 275 eiro (193 latiem) trešdien jau bija izpirktas.

«Cenas ir smieklīgas,» komentārā biļešu pārdošanas vietnē pauž «The Rolling Stones» fans Stīvs Greiss. «Cerēšana uz tādu naudu liek man zaudēt cieņu pret šiem puišiem.»

«Es biju koncertā Riodežaneiro, kur viņi spēlēja par brīvu. Tā laikā mani nekaunīgi apzaga, taču nekas nelīdzinās šai izspiešanai. 246 mārciņas par sliktākajām sēdvietām arēnā? Pretīgi,» piebalso Drahans Fosters.

Daudzi fani internetā norādījuši, ka 50.jubilejas gaviļniekiem vajadzētu pateikties faniem par lojalitāti, piedāvājot lētākas biļetes. «Ņemot vērā, ka šie puiši sāka kā strādnieku šķiras pārstāvji, neviens parasts, strādājošs cilvēks nevar to atļauties,» uzskata Anglijā dzīvojošā Krisija Matuševiča.

«American Express» klientiem tika dota iespēja iegādāties Londonas koncertu biļetes, sākot ar pirmdienu, savukārt otrdien to varēja izdarīt «The Rolling Stones» jaunumu e-pasta saņēmēji un britu mobilā operatora «O2» lietotāji. Pārējiem interesentiem biļetes būs pieejamas tikai no piektdienas.

Biļešu uz abiem koncertiem ASV iepriekšpārdošana sāksies sestdien, taču visiem gribētājiem tās būs pieejamas 26.oktobrī.

«The Rolling Stones» līderis Miks Džegers pirmdien BBC radiostacijai atklāja, ka četriem izziņotajiem koncertiem sekos vēl citas uzstāšanās.

Amerikāņu mūzikas žurnāls «Billboard» augustā aprēķināja, ka grupas dalībnieki Džegers, Čārlijs Vatss, Kīts Ričardss un Ronijs Vuds par četriem koncertiem nopelnīs kopumā 25 miljonus dolāru (13,5 miljonus latu).

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu