Marvela Greja universālā diēta (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/anabadili/

Piedāvājam iepazīties ar universālu svara kontroles un samazināšanas metodi. Metodi ir izveidojis Marvels Grejs, kura rakstus par svara samazināšanu varat regulāri lasīt mūsu portālā.  

Šo svara samazināšanas metodi nevar nosaukt par klasisku diētu, kādu to esam pieraduši redzēt un ievērot. Šī metodi ir patiešām unikāla, jo spēj uzlabot ikviena cilvēka individuālo uztura režīmu, lai arī cik īpašs tas būtu.

Vēl jāpiebilst, ka šo metodi ir ieteicams izmantot arī tad, ja vēlaties sekot kādai īpašai diētai. Metode palīdzēs ievērot jebkuru diētu - asinsgrupu, Atkinsa, griķu, sīpolu, Sautbīčas un citas.

Metodes tapšanas laikā tika aptaujāti vairāk nekā 12 000 abu dzimumu un visu vecumu cilvēki ar dažādām liekā svara problēmām. Aptaujāto vidū bija liels skaits arī tādu cilvēku, kuri bija veiksmīgi iemācījušies kontrolēt savu svaru.

Lai iepazītos ar pilnu diētas aprakstu un lejuplādētu palīgmateriālus, spiediet šeit.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu