Eštons Kačers ir vislabāk apmaksātais televīzijas aktieris TOP 10 (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Eštons Kačers pēc skandalozo slavu iemantojušā Čārlija Šīna aizvietošanas seriālā «Two And a Half Men» («Divarpus vīri») ieņēmis arī viņa vislabāk apmaksātā TV aktiera titulu, liecina biznesa žurnāla «Forbes» apkopotā informācija. FOTO UN SUMMAS APSKATI FOTOGALERIJĀ:

Pēc žurnāla aprēķiniem, Kačers laikā no 2011.gada maija līdz 2012.gada maijam nopelnījis 24 miljonus dolāru (13 miljonus latu).

Šīns, kurš pašlaik spēlē seriālā «Anger Management», nav iekļuvis «Forbes» saraksta pirmajā desmitniekā, taču agrākajos gados viņš pelnīja līdz pat 40 miljoniem dolāru (21,5 miljoniem latu) gadā.

Topa otrajā vietā iekļuva «House M.D.» («Doktors Hauss») zvaigzne Hjū Lorijs un pārtrauktā seriāla «Men of a Certain Age» aktieris Rejs Romāno, katrs nopelnot 18 miljonus dolāru (9,7 miljonus latu).

Pirmajā desmitniekā iekļuva arī «Emmy» balvas laureāts Aleks Boldvins, komēdijseriāla «Last Man Standing» zvaigzne Tims Allens, kā arī seriāla «The Big Bang Theory» aktieri Džims Pārsons un Džonijs Galeckis.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu