Nikola Kidmena atsaukusi dalību filmā «Nymphomaniac» (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu izcelsmes aktrise Nikola Kidmena atteikusies no lomas režisora Larsa fon Trīra gaidāmajā erotiskajā filmā «Nymphomaniac».

Filmā stāstīts par pašpasludinātu nimfomāni un viņas seksuālajiem sakariem ar vīrieti, kurš viņu izglāba no smaga kautiņa.

Filmas veidotāji nav nosaukuši Kidmenas aiziešanas iemeslu, taču kinoindustrijas žurnāls «The Hollywood Reporter» to saista ar fon Trīra plāniem filmā izmantot īstas seksa ainas.

Savukārt amerikāņu aktieris Šaija Labafs esot tik entuziasma pilns par piedalīšanos fon Trīra filmā, ka, saskaņā ar ārvalstu mediju ziņām, esot pat nosūtījis skandalozajam režisora videoierakstu, kurā nodarbojas ar seksu ar savu draudzeni.

»«Nymphomaniac» sižets ir tieši tāds, kāds ir tās nosaukums. Tas ir Larss fon Trīs, veidojot filmu par to, ko viņš dara. Piemēram, scenārijam virsū ir piezīme, kas būtībā nozīmē, ka mēs to visu darīsim pa īsto. Visu, kas ir nelikumīgs, mēs filmēsim aizmiglotos kadros. Visādi citādi viss notiks pa īstam,» augustā stāstīja Labafs.

No seksa atkarīgo Džo filmā atveidos aktrise Šarlote Gensbūra. Tajā būs redzami arī kinoaktieri Vilems Defo, Uma Tūrmane, Kristians Sleiters un Stellans Skarsgords.

2013.gadā tiks izlaistas divas «Nymphomaniac» versijas - vienā seksa ainas būs redzamas pavisam atklāti, bet otrā ne.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu