Alpu slaktiņā izdzīvojusī meitenīte sniedz sensacionālu, negaidītu liecību (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

 Šodien kļuvušas zināmas jaunas detaļas septembra sākumā Francijas Alpos notikušā slaktiņa lietā, ziņo «Daily Mail».

Septiņus gadus vecā meitenīte Zainaba, kas izdzīvoja slaktiņā, pastāstījusi, ka viņas tēvs stāvējis viņai blakus, kad slepkava izšāvis pirmo reizi.

Notikušā detaļas kļuvušas zināmas laikrakstam «Le Parisien», uz kuru atsaucas «Daily Mail».

No atklātībā nonākušās informācijas kļuvis zināms, ka slepkavas galvenais mērķis bijis velosipēdists - 45 gadus vecais kodolindustrijas darbinieks Silvians Moljērs, kuru līdz šim uzskatīja par nejaušu upuri.

Tieši Moljērs esot saņēmis pirmās lodes un tikai pēc tam slepkava pievērsis uzmanību ģimenei, kas savu automašīnu bija novietojuši netālu.

Policija šos faktus apstiprinājusi.

Tēvs sākotnēji izkāpis no automašīnas kopā ar mazo meitenīti. Pēc tam viņš ielecis atpakaļ automašīnā un mēģinājis bēgt, taču panikā ieslēdzis atpakaļgaitu un iestrēdzis dubļos.

Arī pierādījumi - grants un smiltis uz tēva kurpju zolēm - liecina, ka viņš vispirms izkāpis no automašīnas. Tas ļāva slepkavam netraucēti nogalināt visus pieaugušos auomašīnā. Pēc tam viņš devās atpakaļ pie Moljēra, lai piebeigtu viņu. Moljērs tika nošauts ar septiņām lodēm.

Jau ziņots, ka septembra sākumā Francijas Alpos kāda ciema autostāvvietā nošauti četri cilvēki ‒ trīs irākiešu izcelsmes tūristi, kas bija vienas Lielbritānijā dzīvojošas ģimenes locekļi, un vietējais velosipēdists.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu