Radinieks sašutis par sensacionālo pavērsienu Alpu slaktiņa lietā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Alpu slaktiņā izdzīvojušās meitenītes Zainabas sensacionālās un negaidītās liecības ģimenes radinieks paudis sašutumu, ka izmeklētāji neņēma vērā visus citus pavedienus izmeklēšanā.

Jāatgādina, ka no atklātībā nonākušās informācijas kļuvis zināms, ka slepkavas galvenais mērķis bijis velosipēdists - 45 gadus vecais kodolindustrijas darbinieks Silvians Moljērs, kuru līdz šim uzskatīja par nejaušu upuri.

«Tā ir neveiksme. Es domāju, ka izmeklētāji no Francijas fokusējās uz nogalināto ģimeni, lai gan viņiem nebija nekādu pierādījumu,» sacīja radinieks.

Viņš norādīja, ka notikušais nodarījis lielu kaitējumu ģimenei. «Mēs ceram uz profesionālu izmeklēšanu no Lielbritānijas un Francijas puses,» teica radinieks.

Tiek ziņots, ka Francijas likumsargi strādāja pie versijas, ka al-Hilli ģimene bija galvenais uzbrukuma mērķis. Uzbrukumā dzīvību zaudēja ģimenes galva, viņa sieva un sievasmāte, bet ievainojumus guva septiņus gadus vecā meita Zainaba, kā arī Zēna, kura izdzīvoja, slēpjoties zem mātes līķa.

Vēlāk izrādījās, ka Moljērs nošauts pirmais, un uzbrukums ģimenei noticis tikai pēc tam.

Policija šos faktus apstiprinājusi.

Radinieks sašutis par šādu pavērsienu, jo spekulācijas par ģimeni nodarījušas lielas sāpes piederīgajiem.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu