Viss par revolūciju (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Centrālās stacijas tualetes apkopēja pagrīdes revolucionāre Verka, skrejlapiņas dala pa tiešo no ruļļa

Bāra īpašniekam revolucionāram Auziņam bārā ir divas tualetes, parastiem klientiem un revolucionāriem, kur tualetes papīrs iespiests pagrīdes tipogrāfijā.

Pensionārei Dzintrai neviens nav pateicis, ka revolūcija ir beigusies, tāpēc viņa jau 78 gadus streiko un neiet uz savu darbu lina rūpnīcā.

Visu savu pagrīdes darbu Elza-Arora Sūnmale veic patriotiski ar dzīvības briesmām. Žurku indēšana pagrabos nav nekāda kāpostu skābēšana .

Pieredzējušais revolucionārs Ainis Varenais izgudrojis košļājamās gumijas ar uzvaras garšu, un tad ar cīņubiedriem sanāk reizi gadā pie Uzvaras pieminekļa pakošļāt.

Katru gadu Jāņos Sergejs paziņo, ka sāk revolūciju un neies mājās līdz Ziemassvētkiem.

Revolucionārs J.Vaislis-Obers izlaida piecus dekrētus uzreiz un nogāja dziļā pagrīdē. Lai gan visas piecas dekrētnieces jūtas lieliski, viņas solās to pagrīdnieku dabūt rokā un piedzīt visus ar revolūciju radušos zaudējumus.

Pušmucānu domes deputāts Georgs Tonna vēlējās sarīkot revolucionāru apvērsumumu tieši kārtējās domes sēdēs laikā, taču tad viņš atcerējās, ka ir vienīgais cilvēks, kas vēl dzīvo Pušmucānos.

Zem nagu dizaina firmas maskējušies revolucionāri aizsūtīja savu menedžeri uz buržuju dārza svētku rautu izplatīt revolucionāras skrejlapas. Viņš atgriezās pēc sešām stundām un izrādījās, ka viņš visas lapiņas bija pārdevis.

Ja 1917 gadā tiem pie Ziemas pils būtu bijuši Iphoni, tad neviens neko nebūtu šturmējis, jo visi filmētu kā Aurora šauj.

Neviens to nezin, bet patiesais revolucionārs Ainārs no Slampes reiz no mauzoleja nozaga Ļeņinu, un tā vietā nolika savu mirušo kaimiņu Antonu, tagad Ļeņinu var apskatīt Aināra bēniņos zem vecajiem mēteļiem.

Revolucionāram Albertam sacelšanos nācās atlikt , jo Skaudrīte bija nopirkusi pienu un ķilavas , bet viagru aizmirsusi .

Dzeržinskis vispār bija mazohists, kas ādas frencīti muka no bargās kundzes un nejauši ieskrēja Smoļnijā, tur viņu iecēla par komisāru un viņš visiem atriebās

Seksuālās revolūcijas vadoņa padoms revolucionārajai jaunatnei - "Mīcīties, mīcīties un vēlreiz mīcīties !"

Revolūcija ir tā štuka, kuras laikā kādam konkrētam sabiedrības slānim liek noprast, ka viņu eksistence ir nevēlama.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu