Uzsākta biļešu tirdzniecība uz «Depeche Mode» koncertu Viļņā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

29. oktobrī, uzsākata biļešu tirdzniecība uz grupas «Depeche Mode» brīvdabas koncertu 27. jūlijā Viļņā, Viņģa parkā.

Biļetes uz «Depeche Mode» šovu iespējams iegādāties «Ticketpro» biļešu kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Spice Home», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Olimpia» informācijas centros, kā arī «Maxima XX» un «Maxima XXX»lielveikalu informācijas centros visā Latvijā. Biļetes pieejamas arī internetā «ticketpro.lv».

Stāvbiļetes cena ir Ls 35.60, bet biļete fanu zonā maksā Ls 46. Premium fanu zonas biļete, kura nodrošinās vietu tiešā skatuves tuvumā, maksā Ls 62.50.

Savas pasaules turnejas vasaras posma ietvaros «Depeche Mode» apmeklēs 25 Eiropas valstis, sniedzot 34 koncertus vairāk nekā 1,5 miljonu lielai skatītāju auditorijai, pēc tam mūziķi dosies tūrē pa Ziemeļameriku.

2013. gadā gaidāms jauns «Depeche Mode» ieraksts. Tas būs trīspadsmitais «Depeche Mode» studijas albums un tā producents būs Bens Hillers, kurš sadarbojies ar mūziķiem pie iepriekšējiem albumiem «Sounds of the Universe» un «Playing the Angel».

«Esmu saviļņots par gaidāmo ierakstu,» atklāj Deivs Gahans, «un nevaru vien sagaidīt brīdi, kad atkal dosimies koncerttūrē.» Turnejas atklāšana notiks 7. maijā Telavivā, «Hayarkon Park» stadionā. Pēc tam tūres vasaras posma ietvaros grupa sniegs koncertus Berlīnes Olimpiskajā stadionā, «Stade De France» Parīzē, «Lokomotiv» stadionā Maskavā, Romas Olimpiskajā stadionā un citviet.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu