Šausminošas detaļas Alpu slaktiņa lietā: policija pārmeklē psihiatriskās slimnīcas (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Alpu slaktiņa lietā policija nākusi klajā ar jaunu informāciju, kas liecinot, ka noziegumu pastrādājis psihiski slims vīrietis, kas, iespējams, izbēdzis no kādas tuvējās psihiatriskās slimnīcas, raksta «Daily Mail».

Tikai četras minūtes bija nepieciešamas slepkavam, lai nogalinātu britu izcelsmes ģimeni un franču izcelsmes velosipēdistu - 45 gadus veco kodolindustrijas darbinieku Silvianu Moljēru, liecina policijas ziņojumā sniegtā informācija.

Izmeklētāji uzskata, ka slepkavībai nav nekādas motivācijas, un tā notikusi «pēkšņas nemotivētas agresijas uzplūdā».

Izmeklētāji nonākuši pie secinājuma, ka slaktiņu paveicis kāds vientuļš psihiski slims vīrietis, kas, iespējams, nesen izlaists no psihiatriskā slimnīcas.

Francijas laikraksts «Le Monde» ziņo, ka francūzis Moljērs ar savu velosipēdu nepilnu četru minūšu braucienā no notikuma vietas apsteidzis britu velosipēdistu Viljamsu Bretu Mārtinu. Kad Mārtins ieradās slaktiņa vietā, slepkava jau bija aizbēdzis.

7,65 milimetru pistole «Luger», kuru izmantoja slepkava, arī liecina par to, ka šāvējs nav bijis profesionāls slepkava.

Policija pārbaudījusi visas tuvējās psihiatriskās slimnīcas un meklē visus slimnīcu pacientus, kas nesen izlaisti brīvībā vai arī bija palaisti brīvībā slepkavības dienā.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu