Gorkša «Reading» pret «Arsenal» nenotur četru vārtu pārsvaru (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dramatisku zaudējumu Anglijas Līgas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē otrdien piedzīvoja Latvijas aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā premjerlīgas komanda «Reading», kas savā laukumā izsēja četru vārtu pārsvaru un ar 5:7 (4:1) papildlaikā piekāpās Londonas «Arsenal» vienībai.

Gorkšs laukumā pavadīja visu maču - 120 minūtes.

Līdz spēles 37. minūtei «Reading» komanda izvirzījās vadībā ar 4:0, tomēr iekrāto pārsvaru nespēja nosargāt. «Arsenal» futbolisti neizšķirtu 4:4 panāca vien otrā puslaika kompensācijas laika sestajā minūtē, kad precīzs bija Teo Valkots.

Spēles 103. minūtē viesus vadībā izvirzīja marokānis Maruāns Šamaks, bet pēc 12 minūtēm rezultātu izlīdzināja krievu uzbrucējs Pāvels Pogrebņaks. Uzvaru «Arsenal» vienība izrāva jau pagarinājuma kompensācijas laikā, kad pa saviem otrajiem vārtiem mačā guva Valkots un Šamaks.

Valkots šajā cīņā kopumā guva trīs vārtus, bet vēl «Arsenal» rindās pa vienam precīzam sitienam izpildīja Olivjē Žirū un Lorāns Kosjeļnijs, kurš 19. minūtē pamanījās bumbu raidīt savos vārtos.

Savukārt «Reading» komandā bez Pogrebņaka vārtus guva arī Mikele Leidžertvūds, Noels Hants un Džeisons Robertss.

Premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Reading» ar četriem punktiem astoņās cīņās ieņem 18. vietu, bet «Arsenal» ar 15 punktiem deviņās spēlēs ir sestajā pozīcijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu