Gorkšam pirmie vārti Anglijas premjerlīgā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Savus pirmos vārtus Anglijas premjerlīgas čempionātā šodien guva Latvijas valstsvienības futbolists Kaspars Gorkšs, kurš pārstāv «Reading FC» komandu.

«Reading» izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Gorkša bijušo komandu «Queens Park Rangers», bet latviešu aizsargs mača 17. minūtē atklāja rezultātu.

Izlīdzinājumu laukuma saimnieki panāca spēles 66. minūtē, kad precīzi sita QPR franču uzbrucējs Džibrils Sisē.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» komanda ar pieciem punktiem deviņās spēlēs ieņem 18. vietu.

Zīmīgi, ka Gorkšs šosezon guvis divus vārtus un abi bijuši pret savu bijušo komandu - septembra beigās Līgas kausa trešās kārtas mačā Gorkšs ar vārtu guvumu palīdzēja «Reading» ar 3:2 pārspēt QPR futbolistus. Izrādot cieņu pret savu bijušo klubu, toreiz Gorkšs atteicās svinēt vārtu guvumu, par ko izpelnījās aplausus no QPR līdzjutējiem.

Gorkšs «Reading» komandai pievienojās neilgi pēc pagājušās sezonas sākuma, kad viņu pārdeva premjerlīgas komanda QPR. Zīmīgi, ka pirms tam Gorkšs palīdzēja arī QPR komandai sasniegt premjerlīgu, tomēr nākamās sezonas sākumā viņš vienībai izrādījās lieks.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu