Gorkšs iekļauts premjerlīgas kārtas simboliskajā izlasē ESPN vērtējumā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases un Anglijas premjerlīgas kluba «Reading FC» aizsargs Kaspars Gorkšs iekļauts aizvadītās čempionāta kārtas simboliskajā izlasē populārā Ziemeļamerikas sporta medija ESPN vērtējumā.

Gorkšs simboliskajā izlasē iekļauts pēc veiksmīgā snieguma un gūtajiem vārtiem pret savu bijušo komandu Londonas «Queens Park Rangers» (QPR), kas bija pirmie latvieša vārti Anglijas labāko futbola klubu sabiedrībā, bet mačs beidzās neizšķirti 1:1.

«Gorkšs ar vārtiem pret QPR kļuvis vien par otro latvieti, kam izdevies premjerlīgā pārspēt pretinieku vārtsargu. Statistiski tas noteikti ir bieds bijušajam «Southampton» kluba līderim Marianam Paharam,» lasāms portālā.

Vēl izlasē iekļauti vārtsargs Alekss Makkārtijs («Reading»), aizsargi Braņislavs Ivanovičs (Londonas «Chelsea») un Vinstons Rīds («West Ham United»), pussargi Gabriels Agbonlahors (Birmingemas «Aston Villa»), Pablo Ernandess («Swansea City»), Kevins Miralass (Liverpūles «Everton») un Šons Melounijs («Wigan Athletic»), uzbrucēji Robins van Pērsijs («Manchester United»), Luiss Suaress («Liverpool») un Maruāns Felaini («Everton»).

Premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» komanda ar pieciem punktiem deviņās spēlēs saglabāja 18. vietu, bet tai ar četriem punktiem seko QPR un «Southampton». Tikai QPR un «Reading» šosezon nav spējušas izcīnīt nevienu uzvaru.

Zīmīgi, ka Gorkšs šosezon guvis divus vārtus un abi bijuši pret savu bijušo komandu - septembra beigās Līgas kausa trešās kārtas mačā Gorkšs ar vārtu guvumu palīdzēja «Reading» ar 3:2 pārspēt QPR futbolistus.

Aizvadītajā sezonā Gorkšs «Reading» sastāvā valsts pēc spēka otrajā līgā - «Championship» - piedalījās 42 spēlēs, gūstot trīs vārtus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu