Šercingere demonstrē unikālu kleitu, kas projicē fanu tvītus (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Dziedātāja Nikola Šercingere jaunākās paaudzes interneta pakalpojuma atklāšanā ieradusies kleitā, uz kuras redzami fanu jaunākie tvīti. 

Bijušās «Pussycat Dolls» dalībnieces kleita bija darināta no astoņiem metriem melna šifona un izrotāta ar 500 Svarovski kristāliem un 2000 miniatūrām LED lampiņām.

LED spuldzītes uz Šercingeres kleitas projicēja jaunākos tvītus, kas bija adresēti telekomunikāciju kompānijai »«Everything Everywhere» ar atslēgas vārdu »#tweetthedress», kamēr dziedātāja pastaigājās pa sarkano paklāju.

Kleitu izveidoja interaktīvā modes dizaina kompānija «Cute Circuit», kuras cienītāju vidū ir arī dziedātāja Keitija Perija un īru rokgrupa «U2».

«Everything Everywhere», kas izveidots, apvienojoties operatoriem «Orange» un «T-Mobile», svinēja valstī pirmā jaunākās paaudzes jeb 4G mobilā interneta pakalpojuma atklāšanu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu