Ļitvinova šķiras no Zemfiras francūzietes dēļ (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Oktobra mēnesī savām attiecībām punktu pielikušas Krievijas šovbiznesa slavenākās lesbietes - režisore Renata Ļitvinova (45) un mūziķe Zemfira (36), vēsta «Privātā dzīve». 

Šķirties gribējusi Ļitvinova, jo viņas sirdī esot jauna mīla - kāda francūziete. Francijā mācās režisores 11 gadus vecā meita Uļjana un arī pati režisore grasoties pārcelties uz turieni.

«PDz» vēsta, ka aizdomas par attiecību krīzi radušās jau vasarā, kad uz rokfestivālu «Našestvije» Zemfira atbraukusi bez slavenās pavadones, kaut parasti Renata Zemfirai nozīmīgas uzstāšanas garām nelaižot.

Krīzes abu attiecībās bijušas jau iepriekš - it sevišķi attiecību sākumā Zemfiru kaitinājusi Renatas pārlieku lielā gādība. Režisore ļoti kontrolējusi savu draudzeni.

Šovbiznesa dāmas iepazinušās pirms astoņiem gadiem filmas «Dieviete» filmēšanas laukumā.

2009. gadā plašu rezonansi guvusi ziņa par abu mīlnieču ceļojumu uz Zviedriju, kas veikts, jo šajā valstī atļautas viendzimuma laulības. Renata un Zemfira patiesi atgriezušās Krievijā ar vienādiem gredzeniem uz abu dāmu zeltnešiem.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu