Lindsija Loena uzskata, ka policija pret viņu sazvērējusies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena uzskata, ka Losandželosas policija pret viņu sazvērējusies, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Loenas automašīna jūnijā iekļuva avārijā, saduroties ar pašizgāzēju. Lai arī līdz šim uzskatīts, ka mašīnu vadīja kāds Loenas paziņa, vairāki aculiecinieki apgalvo, ka aktrise pie stūres sēdējusi pati.

Pagājušajā nedēļā ārvalstu medijos izskanēja baumas, ka drīzumā tiesā tiks iesniegti pierādījumi, ka Loena melojusi policistiem.

Gaidāmās televīzijas filmas «Liz & Dick» zvaigzne uzskata, ka Losandželosas policija «izsludinājusi vendetu», cenšoties panākt viņas apcietināšanu par melošanu policijai, ziņo TMZ.

26 gadus vecā aktrise «baidās» atgriezties cietumā, jo tiesnese Stefānija Sotnere teikusi, ka vēl viena saķeršanās ar likumu būs uzskatāma par pārbaudes laika pārkāpšanu.

«Viena autoavārija man varētu visu sabojāt,» teikusi Loena.

2011.gada aprīlī tiesa piesprieda aktrisei 120 dienu cietumsodu par probācijas noteikumu pārkāpšanu saistībā ar 2007.gada spriedumu par automašīnas vadīšanu reibumā.

Nesen no darba aizgāja Loenas publicists Stīvs Honigs, kuram pēdējo mēnešu laikā bija jātiek galā ar daudziem skandāliem, tostarp aktrises apgalvojumiem, ka viņas māte Dina Loena lietojot kokaīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu