Lāčplēša dienas pasākumiem izveidota informatīvā lapa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Uzziņu dienests 1188» («1188») ir apkopojis brīvdienu izklaides pasākumus, kas norisināsies šajā nedēļas nogalē Mārtiņdienas un Lāčplēša dienas ietvaros pilsētās un pagastos visā Latvijā.

«Sestdien, 10.novembrī, Mārtiņdienā tradicionāli notiks Mārtiņdienas gadatirgi visā Latvijā - Rīgā, Valmierā, Dobelē, Ventspilī u.c., ar kuriem plašāk var iepazīties «Uzziņu dienesta 1188» mājaslapā,» teikts paziņojumā medijiem.

Lāčplēša dienā Latvijas pilsētu un pagastu iedzīvotājiem un viesiem tiks nodrošināts plašs pasākumu spektrs: koncerti, gājieni, izstādes, dievkalpojumi u.c. - kopā vairāk nekā 130 dažādi izklaides notikumi un par tiem var uzzināt «1188» īpašā lapā «1188.lv/lacplesadiena».

Zentenē būs Lāčplēša dienai veltīta «Militārā šķēršļu josla», Salacgrīvā notiks Vidzemes «5. Patriotiskās dzejas festivāls», savukārt Cēsīs ir paredzēta ļoti plaša pasākumu programma, tai skaitā godasardze pie skolnieku rotas pieminekļa, lāpu gājiens uz Lejas kapiem, «Mirdzošās Latvijas kontūras» veidošana un pat 3D multimediālās gaismas un skaņas priekšnesums.

Alūksnē pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja vērot armijas tehnikas paraugdemonstrējumus, bet Carnikavā tiks veidots piemiņas svecīšu ceļš pa Gauju.

Jau ziņots, ka augustā «1188» izveidoja Rīgas svētku karti, kurā tiek apkopota informācija par Rīgas svētku pasākumiem, koncertiem, tirdziņiem un citām aktivitātēm Rīgas centrā un tā apkaimē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu