Jēkabsonei-Žogotai pieci punkti, UGMK trešā uzvara Eirolīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Trešo uzvaru trīs FIBA Eirolīgas turnīra spēlēs šodien izcīnīja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK.

Aizvadītajā C apakšgrupas spēlē UGMK basketbolistes savā laukumā ar 66:57 (16:15, 25:7, 11:10, 14:25) uzvarēja Polijas klubu Polkovices CCC.

Jēkabsone-Žogota, kura pavisam nesen pilnībā atguvusies no janvārī gūtās smagās ceļgala traumas, laukumā pavadīja 14 minūtes un 42 sekundes, gūstot piecus punktus. Latviete realizēja vienīgo divpunktu metienu un vienu no četriem tālmetieniem, kā arī atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli un divām piezīmēm.

UGMK komandas rindās rezultatīvākā ar 16 punktiem bija amerikāniete Kendisa Pārkere, kuras kontā bija arī 14 atlēkušās bumbas.

Bez UGMK komandas C apakšgrupā bez zaudējumiem pašlaik cīnās arī Francijas komanda «USO Mondeville» un Stambulas «Galatasaray» no Turcijas.

Tikmēr trešo zaudējumu trīs A apakšgrupas spēlēs piedzīvoja Lienes Jansones pārstāvētā Turcijas komanda Tarsusas «Belediye», kas ar 61:65 (16:17, 18:16, 11:17, 16:15) pēdējās sekundēs savā laukumā atzina Francijas komandas «Bourges Basket» pārākumu.

Jansone nospēlēto 16 minūšu un 41 sekundes laikā guva astoņus punktus, realizējot divus no pieciem divpunktu metieniem un visus četrus soda metienu mēģinājumus, bet kļūdoties vienīgajā tālmetienā, kā arī savāca piecas atlēkušās bumbas un izprovocēja divus noteikumu pārkāpumi.

A apakšgrupā bez «Belediye» komandas bez uzvarām septiņu klubu konkurencē trīs mačos cīnās arī Polijas komanda Krakovas «Wisla Can-Pack». Vēl šajā apakšgrupā sacenšas Ievas Kubliņas pārstāvētā Ungārijas komanda Ģēras «Hat-Agro UNI», kas trīs spēlēs tikusi pie divām uzvarām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu