Video: Sirmais un Ameriks iluminē taku (11)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Iluminātu takas» objekti «Pasaules vērtību okeāns“ un  «3Zivis“ atklāj «Staro Rīga» gaismas festivālu

Vakar, atklājot gaismas festivālu «Staro Rīga“, bistro «3Zivis“ šefpavārs Mārtiņš Sirmais un Rīgas domes vicemērs Andris Ameriks izmēģināja savu veiksmi vienā no «Iluminātu takas“ objektiem – lielformāta KINEKT video instalācija «Pasaules vērtību okeānā“ pie Mencendorfa nama.

Pirmais pasaules okeāna dzīlēs ienira bistro «3Zivis» šefpavārs Mārtiņš Sirmais, kurš noķēra un «izzvejoja" tādas vērtības kā Milda, Vinnijs Pūks un aktieri Čaku Norisu. Kopā spēles laikā Sirmais savāca 40 punktus, sasniedzot ļoti labu rezultātu. Arī Rīgas Domes mērs Andris Ameriks ar ģimeni apmeklēja «Staro Rīga“ «Iluminātu takas objektu «Pasaules vērtības okeāns" un labprāt izmēģināja KINEKT spēli, uzrādot ļoti labu rezultātu – 44 punkti, pārspējot šajā aktivitātē Sirmo. Rīdzinieku svarīgākās TOP 5 vērtības tiks paziņotas karstmalā uz LR NBS Jūras spēku kuģa «Virsaitis“ 18. novembrī.

Ieskandinot vīna svētkus ar simbolisku vīna pudeles sasišanu ārpusē pie bistro «3Zivis“, šefpavārs Mārtiņš Sirmais, «Iluminātu takas veidotāji «PARUS Studio“ un «Vizuālās Kultūras klubs“ atklāja takas otro objektu. Klātesošie varēja vērot noslēpumaino zemūdens pasauli un «IZZI“ 3D kanālu «LG Electronics Latvia“ trīsdimensiju televizoros, kas bija izvietoti skatlogos.

Plašāka informācija par objektu «Iluminātu taka“ ir pieejama interneta vietnē www.3Ddienas.lv, Facebook 3Ddienas, twitter @3Ddienas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu