Pieejams visaptverošs «Staro Rīga» festivāla ceļvedis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties tradicionāli krāšņajam festivālam «Staro Rīga», Uzziņu dienests 1188 ir izveidojis pasākuma objektu karti, kurā tiek apkopota visplašākā informācija par festivāla notikumiem - gaismas objektiem, radošām darbnīcām un citām aktivitātēm Rīgas centrā un tā apkaimē.

«Staro Rīga» festivāla ietvaros Rīgas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāta ļoti plaša pasākuma programma. Jau šobrīd Uzziņu dienesta 1188 izstrādātajā kartē ir ietverta informācija par vairāk kā 70 notikumu vietām un dažādām aktivitātēm lieliem un maziem festivāla apmeklētājiem. Karte atrodas gan «staroriga.lv», gan «1188.lv/karte/staro».

Visiem tiem, kas izmanto planšetdatorus, viedtālruņus un citas mobilās iekārtas, ir izstrādāts festivāla «Staro Rīga» kartes mobilā versija - «m.1188.lv/staro», kurā var redzēt visus sev tuvākos objektus, bildes, attālumu līdz tiem un to atrašanās vietu uz kartes, kā arī atrast sev tuvāko Lattelecomwi-fi punktu.

Uzziņu dienests 1188 aicina visus festivāla apmeklētājus ne tikai vērot krāšņi izgaismotos pilsētas objektus, bet arī piedalīties balsošanā par labāko gaismas objektu. Uzzināt par SMS balsošanas iespējām par «Staro Rīga» objektiem var «1188.lv/staro».

Gaismas festivāla laikā no 14.novembra līdz 18.novembrim, Esplanādē, un laikā no 15.novembra līdz 18.novembrim Rātslaukumā un Brīvības laukumā pie Laimas pulksteņa, darbosies Uzziņu dienesta 1188 informatīvās teltis, kur visiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar festivāla programmu un pasākumu karti, kā arī noskaidrot interesējošos jautājumus par gaismas festivāla norisi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu