Kā iespējamais Rīgas mēra amata kandidāts uzrunāts arī Jānis Domburs (334)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Partija «Vienotība» uzrunājusi žurnālistu Jāni Domburu, aicinot viņu apsvērt iespēju kļūt par Rīgas mēra amata kandidātu gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās.

Šāda informācija piektdien izskanēja Latvijas Televīzijas raidījumā «Panorāma».

«Es šodien runāju ar Jāni Domburu, un viņš teica, ka viņam bijušas sarunas ar «Vienotības» cilvēkiem, konkrēti ar Arti Kamparu (V). Un no viņa puses ir bijusi šāda interese. Domburs ir uzrunāts no «Vienotības» puses ar lūgumu apsvērt šādu iespēju,» raidījumā, intervējot premjeru Valdi Dombrovski (V), sacīja žurnālists Arnis Krauze.

Premjers atbildēja, ka neizslēdzot, ka «notikušas dažādas konsultācijas ar dažādiem cilvēkiem.»

«Pašreiz starp «Vienotības» Rīgas mēra amata kandidātiem Jāņa Dombura nav,» sacīja premjers.

Dombrovskis norādīja, ka pie Rīgas mēra amata kandidātu jautājuma pašlaik tiekot strādāts un «Vienotība» spēšot piedāvāt gan spēcīgu kandidātu, gan spēcīgu programmu ar piedāvājumu, kā attīstīt Rīgu kā valsts galvaspilsētu. Piedāvājumā būšot arī alternatīva pašreizējai politikai, «kur mēs zināmā mērā redzam tādu [Aigara] Kalvīša trekno gadu atkārtošanos, dzīvošanu pāri saviem līdzekļiem.»

Dombrovskis uzsvēra - kad kandidāts būs izvēlēts, notiks speciāls prezentācijas pasākums. Kandidātu loks esot pietiekami plašs - pašlaik tiekot apspriesti vairāki kandidāti.

Politologs Filips Rajevskis savā «Twitter» kontā piektdien ironizējis, ka Rīgas domes vēlēšanas kļūst par «žurnālistu skaistumkonkursu.» «Rīgas domes vēlēšanas - žurnālistu skaistumkonkurss,» raksta Rajevskis.

Kā zināms, arī pašreizējais Rīgas domes vadītājs Nils Ušakovs (SC) pēc profesijas ir žurnālists.

Komentāri (334)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu