Dombrovskis svētkos novēl nenogurstošu darbu savā, savas tautas un savas valsts labā (237)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Latvijas valsts tiek veidota šodien, cerot un ticot, ka mācēsim to nodot saviem bērniem - labklājīgu, skaistu, radošu un iedvesmojošu, apsveikumā Latvijas neatkarības 94.gadadienā uzsver Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V).

«Es vēlos šodien pateikties visiem Latvijas cilvēkiem gan par pacietību un sapratni ar kādu tika pārdzīvots grūtais krīzes laiks, gan par apņēmību, ar kādu Latvijas cilvēki šobrīd iesaistās valsts izaugsmē. Es aicinu atcerēties, ka mūs, Latvijas tautu, kopā saista neredzamas, taču ciešas piederības saites,» apsveikumā norāda Dombrovskis.

Ministru prezidents aicina priecāties par saviem un cita panākumiem, palīdzēt viens otram grūtos brīžos. Dombrovskis apsveikumā aicina Latvijas iedzīvotājus būt un strādāt kopā, lai Latvija taptu lepna, skaista un labklājīga.

«Jānis Čakste, viens no Latvijas dibinātājiem un mūsu pirmais prezidents, savulaik teica, ka Latvija ir pārāk maza, lai no tās nogurtu. Es novēlu mums visiem nenogurstošu darbu savā, savas tautas un savas valsts labā,» apsveikumā raksta Dombrovskis.

Komentāri (237)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu