Zināmi festivāla «Staro Rīga» apmeklētāju favorīti (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrās dienas SMS balsojumā par tīkamāko objektu atzīts 13. objekts Iluminātu taka.VOX POPULI-VOX DEI. Savukārt interneta balsojumā savas līderpozīcijas nezaudē «Lattelecom. Tilts kas savieno».

Vēl apmeklētāju atzinību izpelnījušies objekti - Sveiciens saulei, Rasa: Daba ienāk pilsētā, Gondola, Ārpuszemes civilizācijas, Dzīles, START TREKS, pamanīts ir arī vakar atklātais Samsung SMART SESSIONS.

Festivāla organizators ir Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotājs – nodibinājums Rīga 2014, un festivāls ar īpaši krāšņu programmu iekļauts 2014. gada programmā. Festivāla partneris – Latvijas vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu nodrošinātājs Lattelecom, festivālu finansē Rīgas dome.

Vairāk informācijas par festivālu un izložu rezultāti «staroriga.lv», centrālajā informācijas centrā – Esplanāde 2014 un «Uzziņu dienesta 1188» informācijas centros no 15. līdz 18. novembrim no plkst. 12:00 līdz plkst. 23:00 pie Laimas pulksteņa un Rātslaukumā. Visos informācijas centros būs pieejams Lattelecom bezmaksas wi-fi.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu