Tamanei 16 punkti un uzvara, Jēkabsone-Žogota nespēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Krievijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē šovakar 16 punktus guva Zane Tamane, palīdzot Orenburgas «Nadežda» komandai ar 82:41 (24:6, 22:9, 24:10, 12:16) savā laukumā sagraut Ivanovno «Enerģija».

Tamane nospēlēja 22 minūtes, kuru laikā realizēja septiņus no deviņiem divpunktu metieniem un abus soda metienus, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju mačā, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un nopelnīja četras piezīmes.

Pie ļoti pārliecinošas uzvaras tika arī Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā valsts čempionvienība Jekaterinburgas UGMK, kas ar 75:47 (21:10, 18:15, 16:14, 20:8) izbraukumā uzvarēja Vologdas «Čevakata» komandu.

Jēkabsone-Žogota, kura tikai šī mēneša sākumā atgriezās laukumā pēc smagas traumas izārstēšanas, šoreiz laukumā neizgāja.

Bet kārtējo smago neveiksmi cieta Latvijas speciālista Ainara Zvirgzdiņa trenētā «Rostov-Don», kas ar 48:77 (13:21, 11:21, 11:16, 13:19) izbraukumā kapitulēja Vidnojes «Sparta&K» basketbolistēm.

Čempionāta kopvērtējumā bez zaudējumiem joprojām cīnās UGMK un Kursksas «Dinamo» komandas. «Nadežda» basketbolistes ar četriem panākumiem piecās cīņās ieņem trešo vietu, bet «Rostov-Don» zaudējusi visās piecās līdzšinējās cīņās, kas kopvērtējumā dod pēdējo, desmito pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu