Kaurāte pamet Sandi Valteru un ar bērniem izceļo no valsts (102)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Pēc nepilnus četrus gadus ilgas kopābūšanas izjukušas basketbolista Sanda Valtera (34) un efektīgās modeles Elīzas Kaurātes (27) attiecības, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Kaurāte, kura dāvājusi Sandim divas atvases, nolēmusi izbeigt attiecības un pārcēlusies uz ASV.

Kaurāte un Valters iepazinušies pirms pieciem gadiem. Modele, kura savulaik pozējusi ASV izdevumam «Playboy», nav uzreiz ļāvusies basketbolista valdzinājumam - bijis nepieciešamas laiks, lai Valters iekarotu Kaurātes sirdi.

Pagājušā gada pavasarī pasaulē nāca pāra dēls Gabriels, bet šovasar trijotnei pievienojās meitiņa Lea.

Tagad iespēja redzēt bērnus Sandim būšot ierobežota, jo, kā vēsta «Kas Jauns», Elīza pārcēlusies uz dzīvi ASV.

Par abu attiecībām Elīza atklājusi: «Kad sākās mūsu attiecības, Sandis bija eņģelis - viss bija kā sapnī, jo biju neprātīgi iemīlējusies!» Valters piepildījis Kaurātes sapni par bērniem, kuri radīti «lielākajā mīlestība pasaulē». Par to Elīza sakot Sandim mūžīgu paldies.

Pāri neesot izjaukuši sānsoļi, bet gan apjausma, ka abiem vairs nesaskanot dzīves uzskati un raksturi. Elīza apgalvojot, ka Sandis mainījies līdz nepazīšanai. To neesot ietekmējusi Sanda pievienošanās Ventspils komandai: «Sakara ar Ventspili nav nekāda, jo jau pirms tam praktiski nedzīvojām kopā,» žurnālam atklājusi Kaurāte. Viņa pārsvarā bijusi ar bērniem viena - arī vasarā, kad nav basketbola sezona - Sandis vairāk atradies ārpus mājas.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu