Danas Dombrovskas mīļotais izrādās afērists, kurš viņu apzadzis (206)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Dombrovska
Dana Dombrovska Foto: Ieva Čīka/LETA

Sievišķīgo un trauslo stilisti Danu Dombrovsku liktenis atkal nav žēlojis. Kā vēsta žurnāls «Kas Jauns», Dombrovska saņēmusi pamatīgu triecienu no mīļotā vīrieša puses.

Vēl pirms gada Dana starojusi laimē un stāstījusi, ka pēc trīs gadus ilgas depresijas atkal starojot un burtiski lidojot. Tas bija saistīts ar jaunajām attiecībām, kuras Dana saukusi par ļoti dārgām un svarīgām. Viņas izredzētais bijis Romeks Kūns.

Tagad atklājies, ka Romeks esot īsts afērists un nelietis, kurš izmantojis sievietes labo sirdi un arī maciņu, dzīvojot uz Danas rēķina. Beigu beigās viņš Danu pat apzadzis.

Dana par notikušo savā «Facebook» profilā rakstījusi šādi: «Dārgie draugi! Ļoti gribējās dažādus viedokļus, maigi izsakoties, neparastai situācijai. Ja vien spējat, iedomājieties: jūs, svarīgu un nopietnu iemeslu dēļ, vēlaties pārtraukt attiecības. Mantu pārkrāmēšanas un šķiršanās procesa laikā «otra puse» piesavinās aploksni ar visiem jūsu materiālajiem ietaupījumiem. Cilvēks pats to nenoliedz. Iemesls esot pietiekams: ja jūs kādu pametat - jums jāsaņem sods. Nu, varat arī pieņemt, ka jūs esat sieviete, bet viņš - vīrietis spēka gados. Mani interesē, kāda būtu jūsu rīcība. Ne filozofiskas pārdomas par tēmu.»

«Kas Jauns» vēsta, ka naudas atgūšanā iesaistījies Danas dēliņa tēvs Andris Kivičs, kuram Kūns solījies naudu atdot desmit dienu laikā. Tomēr solījums neesot pildīts. Dana nu esot vērsusies policijā.

Turklāt, pateicoties apsviedīgā afērista šarmam, Dana iedzīvojusies pamatīgās parādsaistībās, jo paņēmusi kredītu dzīvokļa iegādei. Bija plānots, ka pāra mitekļa aizņēmumu atmaksāšot Kūns un nu šie rēķini ir Dombrovskas nasta.

Komentāri (206)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu