«Domenikss» atzīmē «Mercedes-Benz» 20 gadus Latvijā ar īpašu akciju (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Š.g. 30.novembrī, ar 20 stundu tirdzniecību un 20 izciliem piedāvājumiem, «Domenikss» atzīmēs pasaules auto industrijas pioniera un Vācijas autobūves lepnuma «Mercedes-Benz» 20 gadus Latvijā. Kopš 1992. gada arī Latvijā «Mercedes-Benz» ir izcilības un kvalitātes zīme gan vieglo automobiļu, gan komerctransporta segmentā, dzīvē piepildot zīmola moto - «The best or nothing».

«Pirms divdesmit gadiem Latvijā ienāca daudzu autobraucēju sapnis - «Mercedes-Benz», kas var lepoties ar vairāk nekā gadsimta senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām. Ar gandarījumu varu teikt, ka šajos gados «Domenikss» klientiem sapnis ir kļuvis par īstenību, un «Mercedes-Benz» iekarojis pārliecinošu vietu Latvijas auto tirgū. Mūsu klienti ir privātpersonas un uzņēmumi, kas tāpat kā mēs tiecas pēc labākā un izcilības it visā. Novērtējot mūsu klientu uzticību un aicinot pievienoties draudzīgajai «Domenikss» ģimenei, par godu nozīmīgajai jubilejā esam sagatavojuši 20 izcilus «Mercedes-Benz» automobiļus, kas par svētku cenām būs pieejamas tikai 20 stundas,» stāsta «Domenikss» ģenerāldirektors Viktors Troicins.

Par godu nozīmīgajai jubilejai un godinot «Mercedes-Benz» devumu Formula 1 sacensību attīstībā, 30. novembrī «Domenikss» saviem klientiem un sadarbības partneriem rīkos arī īpašu fotoizstādi - labdarības izsoli. Tās laikā apskatei tiks izliktas un izsolītas 20 īpašas fotogrāfu Renāra Kora un Riharda Streiķa šogad Valensijā F1 Eiropas Lielās balvas sacīkšu laikā tapušās lielformāta fotogrāfijas. Visus izsolē iegūtos līdzekļus «Domenikss» ziedos Imantas bērnu namam velodarbnīcas izveidei.

Pirms 20 gadiem pirmais jaunais «Mercedes-Benz» automobīlis, kas tika pārdots Latvijā, bija «Mercedes-Benz» E - klase. Arī mūsdienās E-klase saglabājusi populārākā modeļa statusu, pierādot, ka klasika ir nemainīga. Vienlaikus notikušas arī lielas pārmaiņas - 20 gadu laikā gandrīz trīskāršojies pieejamais «Mercedes-Benz» modeļu klāsts, bet S-klase ir kļuvusi par luksusa segmenta autoritāti un nezūdošu vērtību klienta izvēlē.

Latvijā «Mercedes-Benz» arvien ir vienīgais premium klases automobiļu zīmols, kura importētājs ir 100% pašmāju uzņēmums. No viena autosalona Rīgā esam attīstījuši «Domenikss» grupu, kas pašlaik ietver 3 Eiropas līmeņa auto tirdzniecības vietas, servisa pakalpojumus, kā arī mazlietoto automašīnu tirdzniecību. Klients šajos gados iepazinis «Mercedes-Benz» un «Domenikss» kā uzticamu partneri, kas nodrošina aktuālāko «Mercedes-Benz» modeļu pilnu klāstu, pasaules līmeņa apkalpošanu un servisu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu