Gorkšs varētu zaudēt vietu «Reading» komandas sākumsastāvā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs drīzumā varētu zaudēt vietu Anglijas premjerlīgas kluba «Reading» sākumsastāvā, vēsta portāls «Dailystar.co.uk».

Pēdējā laikā vislielāko kritiku par laukumā demonstrēto sniegumu no komandas fanu un apskatnieku puses izpelnījies tieši Gorkšs un vienības kapteinis Džobijs Makenufs.

Abi futbolisti šosezon devušies sākumsastāvā visās 12 premjerlīgas spēlēs, bet Gorkšs tajās laukumā pavadījis pilnas 1080 minūtes un guvis vienus vārtus.

«Nevienam vieta komandā nav garantēta,» vaicāts par minēto spēlētāju situāciju, atbildējis «Reading» galvenais treneris Braiens Makdermots, gan liekot noprast, ka vistuvākajā laikā Gorkšs vietu sākumsastāvā nezaudēs. «Manās acīs Gorkšs ir īsts kaujinieks. Viņš mums ļoti palīdzēja pagājušajā sezonā un pašlaik ir aizsardzības kvarteta sastāvdaļa.»

Anglijas mediji Gorkšu izceļ kā galveno vaininieku divos «Reading» komandas zaudētājos vārtos sestdienas mačā pret Vīganas «Athletic», kurā 31 gadu vecā latvieša pārstāvētā vienība piedzīvoja zaudējumu izbraukumā ar 2:3.

Par sniegumu mačā pret «Athletic» komandu Gorkšs komandas atbalstītāju balsojumā saņēma izteikti neapmierinošu vērtējumu - tikai 2,9 balles no desmit iespējamajām.

«Gorkšs ir to vidū, kuri var doties laukumā. Es nekad neskatos uz individuālo spēlētāja veikumu. Mani interesē komandas kopējais sniegums,» piebilst Makdermots.

Anglijas mediji uzsver, ka Makenufa atstāšana ārpus sākumsastāva otrdienas mačā izbraukumā pret Birmingemas «Aston Villa» nav gaidāma, bet Gorkšs «staigājot pa plānu ledu».

Premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» komanda ar deviņiem punktiem 12 mačos ieņem priekšpēdējo, 19. vietu, bet līdervienība ar 30 punktiem 13 spēlēs ir Mančesteras «United».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu