Advokāti informēs par KNAB amatpersonu pārkāpumiem (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No amata atstādinātā Finanšu ministrijas ierēdņa Vladimira Vaškeviča un viņa sievas Ināras Vilkastes advokāti rīko preses konferenci, kurā plāno informēt par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) par KNAB amatpersonu likumpārkāpumiem, to vērtējumu gan nacionālās, gan Eiropas Savienības likumdošanas kontekstā, Eiropas valstu pieredzi demokrātiskā specdienestu darbības uzraudzībā.

Kā zināms, advokāti Aloizs Vaznis, Juris Dzelme, Jeļena Kvjatkovska, Oskars Rode un Jānis Rozenbergs lūdz sasaukt Latvijas Zvērinātu advokātu padomes ārkārtas sēdi, lai lemtu par KNAB amatpersonu izdarītiem rupjiem Advokatūras likuma 6.panta pārkāpumiem.

Savukārt LZA padome par iespējamiem KNAB amatpersonu likumpārkāpumiem ir vērsusies pie Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V), ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera un KNAB vadītāja Jaroslava Streļčenoka.

Preses konference notiks ceturtdien, 29.novembrī, plkst.11 viesnīcas «Monika Centrum Hotel» zālē «Glory».

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu